Anthropic lansează un nou abonament AI

Anthropic lansează un nou abonament AI
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 sep 2024

Anthropic, dezvoltatorul chatbot-ului Claude, a anunțat un nou abonament, pentru zona de business, dar nu vrea, deocamdată, să spună și care va fi prețul acestuia.

Noul abonament al celor de la Anthropic se va numit Claude Enterprise și va permite companiilor să proceseze propriile date, fără ca acestea să fie folosite pentru antrenarea AI-ului.

Urmărește-ne și pe Google News

AI-ul va analiza datele furnizate de angajații companiilor și va putea răspunde la întrebări pe marginea acestora, răspunsuri care vor putea include grafice și pagini web.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Centrele de date Google, Microsoft, Meta, Amazon vor genera 2,5 miliarde tone emisii de CO2, 40% din cât emană SUA într-un an CITEȘTE ȘI Centrele de date Google, Microsoft, Meta, Amazon vor genera 2,5 miliarde tone emisii de CO2, 40% din cât emană SUA într-un an

Majoritatea funcțiilor incluse în acest abonament sunt similare cu ceea ce oferă OpenAI prin ChatGPT Enterprise, cu o diferență notabilă - o fereastră contextuală mult mai mare.

Dimensiunea ferestrei contextuale determină volumul datelor ce pot fi procesate într-o singură comandă. Claude Enterprise poate procesa până la 200.000 de rânduri de cod, câteva zeci de documente de 100 de pagini sau transcrierea unei înregistrări audio de două ore.

Claude Enterprise mai oferă și posibilitatea colaborării prin așa-numitele spații de lucru, unde mai mulți angajați pot adăuga și edita conținut.

Compania a refuzat, însă, să spună cât va costa Claude Enterprise, dar a confirmat că va fi mai scump decât abonamentul Teams, care costă 30 de dolari de om pe lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
anthropic
claude
abonament
ai