TikTok lansează grupurile de discuții

TikTok lansează grupurile de discuții
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 aug 2024

Platforma socială TikTok intră în concurență directă cu aplicațiile de chat prin lansarea grupurilor de discuții cu până la 32 de participanți.

TikTok a început să implementeze suportul pentru discuțiile între până la 32 de persoane prin intermediul funcției interne de comunicare.

Urmărește-ne și pe Google News

Până acum, funcția de chat din cadrul platformei permitea utilizatorilor să comunice doar unu la unu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Reddit ar putea trece sub paywall unele dintre forumuri CITEȘTE ȘI Reddit ar putea trece sub paywall unele dintre forumuri

Există mai multe căi prin care pot fi inițiate grupurile de discuții pe TikTok. Una dintre acestea este selectarea mai multor persoane atunci când se inițiază un chat nou.

Un grup de discuții poate fi creat și atunci când se folosește funcția Share pentru a trimite conținut către mai multe persoane dintr-un foc.

Grupurile de discuții de pe TikTok nu sunt disponibile minorilor sub 15 ani, iar cei care au 16 sau 17 ani pot participa la un grup doar dacă cunosc măcar o persoană.

La un grup de discuții pot fi adăugate doar persoane cu care există o urmărire mutuală, iar invitațiile de participare pot fi găsite în Inbox.

Dată fiind popularitatea platformei sociale, cu noile grupuri de discuții, TikTok poate deveni un concurent serios pentru aplicații de chat cu tradiție, precum WhatsApp, Telegram sau Messenger.

viewscnt
Afla mai multe despre
tiktok
grupuri de discuții
chat