Microsoft va simplifica transferul de date dintre telefoanele cu Android și Windows

Microsoft va simplifica transferul de date dintre telefoanele cu Android și Windows
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 aug 2024

Windows 11 va permite utilizatorilor să acceseze wireless datele de pe smartphone-urile cu Android direct din managerul implicit de fișiere al sistemului de operare, File Explorer.

Gestionarea datelor de pe smartphone-urile cu Android urmează să devină mult mai simplă pentru utilizatorii PC-urilor cu Windows 11.

Urmărește-ne și pe Google News

Microsoft a început să testeze o nouă facilitate care integrează accesul la fișierele de pe smartphone-urile cu Android direct în File Explorer.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Nvidia și-a antrenat AI-ul folosind conținutul YouTube și Netflix CITEȘTE ȘI Nvidia și-a antrenat AI-ul folosind conținutul YouTube și Netflix

Asta înseamnă că utilizatorii vor putea folosi managerul implicit de fișiere din Windows 11 pentru a accesa și transfera wireless date între PC și smartphone-urile cu Android.

Integrarea cu File Explorer face ca întreagă operațiune să fie mai simplă decât în prezent, când utilizatorii trebuie să acceseze Phone Link, care este o aplicație separată.

În afara unui smartphone cu Android 11 sau mai recent, utilizatorii vor trebui să activeze noua facilitate intrând în File Explorer la Settings > Bluetooth & Devices > Mobile Devices.

Deocamdată, această funcționalitate este testată în cadrul versiunii Insider, înainte de a fi lansată oficial.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows
android
smartphone
pc