Spotify a început să afișeze prețurile pe iPhone

Spotify a început să afișeze prețurile pe iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 aug 2024

Ca urmare a deciziei împotriva Apple dictată de Comisia Europeană în martie, gigantul american permite acum Spotify și serviciilor similare să afișeze prețurile în cadrul aplicațiilor de iPhone.

Apple a acceptat, într-un final, update-ul livrat de Spotify prin care aplicația de iPhone a companiei suedeze afișează prețurile abonamentelor când acestea sunt achiziționate direct pe pe site-ul Spotify.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, utilizatorii de iPhone pot vedea acum direct în aplicație prețurile pentru abonamente și eventualele promoții valabile.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Apple lucrează la un nou tip de dispozitiv CITEȘTE ȘI Apple lucrează la un nou tip de dispozitiv

Schimbarea vine ca urmare a deciziei potrivnice Apple luate de Comisia Europeană acum aproape jumătate de an și însoțită de o amendă de 1,8 miliarde de euro.

Din noua aplicație Spotify lipsește, însă, link-ul prin care utilizatorii să ajungă rapid pe site-ul serviciului pentru a plăti un abonament. Asta deoarece Spotify nu vrea să plătească comisionul cerut de Apple.

Utilizatorii, după ce văd prețurile și iau o decizie, trebuie să iasă din aplicația Spotify și să deschidă un browser web pentru a intra pe site-ul Spotify.

Spotify continuă să critice deciziile și comisioanele Apple, pe care o acuză că nu respectă întocmai decizia Comisiei Europene.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
spotify
iphone