Play Store adaugă suport pentru descărcarea simultană a mai multor aplicații

Play Store adaugă suport pentru descărcarea simultană a mai multor aplicații
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 sep 2024

Magazinul oficial de aplicații pentru Android permite acum utilizatorilor să instaleze mai multe aplicații simultan, în loc să descarce câte una pe rând.

Google implementează, cu mare întârziere, o facilitate care trebuia să existe din urmă cu mulți ani - posibilitatea instalării simultane a mai multor aplicații odată din Play Store.

Urmărește-ne și pe Google News

Compania a testat pentru prima oară această facilitate încă din 2019, însă, abia acum o implementează, oferind utilizatorilor o cale mai rapidă de a descărca mai multe aplicații.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Aplicațiile matrimoniale încearcă să se reinventeze cu ajutorul AI-ului CITEȘTE ȘI Aplicațiile matrimoniale încearcă să se reinventeze cu ajutorul AI-ului

Cu această schimbare, până la trei aplicații pot fi descărcate simultan din Play Store, în ceea ce reprezintă o schimbare la nivel de server, care nu implică actualizarea telefoanelor.

Instalarea simultană a mai multor aplicații ar putea fi de mare ajutor celor care-și descarcă aplicațiile preferate pe un smartphone nou, de exemplu.

App Store, magazinul de aplicații pentru dispozitivele Apple, oferă această posibilitate deja de mulți ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
play store
aplicații
android