Instagram crește limita de imagini publicate într-o singură postare

Instagram crește limita de imagini publicate într-o singură postare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 aug 2024

Pentru prima oară în șapte ani, Instagram umblă la numărul maxim de poze pe care utilizatorii le pot adăuga într-o singură postare, crescându-l.

Instagram anunță dublarea limitei de poze și clipuri video pe care utilizatorii le pot include în cadrul unei singure postări.

Urmărește-ne și pe Google News

Astfel, în loc de 10, caruselul postărilor poate acum să acomodeze până la 20 de imagini și filmări printre care utilizatorii să navigheze făcând swipe orizontal.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Disney face, pentru prima oară, profit din streaming CITEȘTE ȘI Disney face, pentru prima oară, profit din streaming

Actualul carusel a fost introdus în 2017, când, pentru prima oară, platforma socială deținută de Meta a permis publicarea a până la 10 clipuri și imagini într-o singură postare.

La începuturi, înainte de a fi cumpărată de Meta și chiar mai mulți ani după, Instagram forța utilizatorii să posteze o singură imagine, prelucrată, eventual, cu diverse filtre grafice.

Schimbarea va facilita, de exemplu, utilizatorilor care se întorc acum din vacanță să includă până la 20 de imagini și filmări într-o singură postare.

La acest capitol, Instagram este încă departe de TikTok, a cărui limită este de 35 de elemente într-o singură postare.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
instagram
imagini
filmări