WordPress primește o funcție nouă pentru bloggeri, cu inteligență artificială

WordPress primește o funcție nouă pentru bloggeri, cu inteligență artificială
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 aug 2024

Automattic, deținătorul WordPress, lansează un instrument care poate ajuta bloggerii să scrie mai succint și mai ușor de citit, cu inteligență artificială, potrivit TechCrunch.

Funcția „Write Brief with AI” vine în completarea asistentului de scriere cu IA generativă, lansat anul trecut, pentru WordPress.

Urmărește-ne și pe Google News
Veniturile și clienții Telekom Mobile au scăzut în primele șase luni: Operațiunile generale din România continuă să sufere CITEȘTE ȘI Veniturile și clienții Telekom Mobile au scăzut în primele șase luni: Operațiunile generale din România continuă să sufere
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Aceasta ajută utilizatorii în scrierea de conținut și în ajustarea tonului postărilor. Astfel, scriitorii sunt atenționați că utilizează fraze prea lungi și cuvinte nesigure sau complexe și pot primi sugestii de rescriere, arată StartUp Cafe.

Pe lângă ajutorul în scris, AI-ul oferă și un scor care arată cât de ușor poate fi citit textul, bazat pe lungimea frazelor, complexitatea și certitudinea textului.

Automattic a declarat că „Write Brief with AI” a apărut dintr-un proiect intern de „hack week”, iar după lansarea internă, compania a decis să îl facă disponibil tuturor.

„Am văzut cât de util și iubit a devenit în mod rapid și am decis să îl lansăm în lume”, a scris Noam Almosnino, designer senior de produs la Automattic, într-o postare pe blogul oficial.

Funcția este disponibilă în Jetpack, în variantă beta, pentru site-urile WordPress.com în mod gratuit. Jetpack este o suită de funcții care îmbunătățește experiența WordPress, disponibilă ca plugin.

viewscnt
Afla mai multe despre
wordpress
inteligență artificială