Google va prezenta noile smartphone-uri Pixel

Google va prezenta noile smartphone-uri Pixel
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 aug 2024

Marți are loc un nou eveniment „Made by Google”, în care gigantul american urmează a prezenta o nouă serie de smartphone-uri Pixel, care va include și un model pliabil.

Anul acesta, Google a devansat evenimentul „Made by Google”. Dacă în anii trecuți acesta avea loc în octombrie, acum, pentru prima oară, Google își prezintă smartphone-urile înainte ca Apple să-și lanseze noile iPhone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News

Deși Google nu a oferit detalii despre vedetele evenimentului de marți, este clar că în centrul atenției se va alfa noua serie de smartphone-uri Pixel 9.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
FOTO Google pregătește o nouă aplicație de vreme pentru Android CITEȘTE ȘI FOTO Google pregătește o nouă aplicație de vreme pentru Android

Din câte se pare, aceasta va fi compusă din patru modele - Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL și Pixel 9 Fold.

Este foarte posibil ca toate modelele seriei să se bazeze pe chipset-ul Tensor G4, diferențele dintre acestea făcându-se în primul rând la nivelul camerelor foto.

Pixel 9 ar putea avea până la 12GB de memorie RAM, un ecran de 6,3 inch și același sistem foto ca anul trecut. Acesta ar urma să coste de la 900 de euro.

Versiunile Pro ar putea ajunge să aibă până la 16GB de memorie RAM, cu baterii de 4.558 mAh respectiv 4.942mAh. Acestea ar urma să coste peste 1.000 de euro.

Vedeta noii serii va fi Pixel 9 Pro Fold, al doilea smartphone pliabil al companiei. Acesta se pare că va avea un ecran extern de 6,4 inch, în vreme ce ecranul intern va măsura 8 inch.

Sistemul foto ar putea fi compus din trei camere foto - camera principală de 48MP, camera ultra-wide de 12P și camera tele de 10MP.

Alături de cele patru smartphone-uri, este posibil ca Google să mai prezinte smartwatch-ul Pixel Watch 3 și căștile Pixel Buds Pro 2.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
smartphone
smartwatch
căști
pixel