FOTO HMD lansează smartphone-ul Skyline

FOTO HMD lansează smartphone-ul Skyline
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 19 iul 2024

Cel mai puternic smartphone sub brand propriu lansat de HMD, Skyline, încearcă să se diferențieze prin simplificarea reparării.

Noul smartphone HMD are un ecran OLED de 6,5 inci cu rezoluție Full HD+ și o rată de împrospătare de până la 144 Hz, care găzduiește o cameră frontală de 50 MP.

Urmărește-ne și pe Google News

Skyline are o configurație foto triplă, cu o cameră principală de 108 MP cu stabilizare optică, un shooter ultrawide de 13 MP și o cameră tele de 50 MP care mărește până la 4x.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
OpenAI a lansat versiunea mini a celui mai puternic model al său de chatbot de până acum CITEȘTE ȘI OpenAI a lansat versiunea mini a celui mai puternic model al său de chatbot de până acum

Bazat pe chipset-ul Snapdragon 7s Gen 2, Skyline are la interior 8 sau 12 GB RAM și 128 sau 256GB spațiu de stocare, ce poate fi extins cu un card de maxim 512GB.

Bateria din dotare are o capacitate de 4.600 mAh care se încarcă cu fir la 33W și wireless la 15W, fiind compatibilă cu standardul Qi2.

Capacul din spatele dispozitivului poate fi deschis cu ușurință prin deșurubare, permițând remedierea rapidă a ecranelor crăpate, porturilor de încărcare îndoite sau a bateriilor descărcate folosind kituri standard iFixit, care va furniza și piesele de schimb.

HMD Skyline va costa de la 499 de euro, dar va fi livrat fără adaptor, care va fi vândut separat.

FOTO HMD lansează smartphone-ul Skyline
viewscnt
Afla mai multe despre
hmd
smartphone
skyline