Microsoft lansează o aplicație de creație foto care folosește inteligența artificială

Microsoft lansează o aplicație de creație foto care folosește inteligența artificială
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 18 iul 2024

După câteva luni de teste, Microsoft a lansat aplicația Designer, care permite crearea și editarea imaginilor cu ajutorul inteligenței artificiale.

Microsoft Designer permite utilizatorilor să creeze și să editeze imagini pe baza comenzilor scrise, într-un mod similar comenzilor date chatboților de inteligență artificială.

Urmărește-ne și pe Google News

Pot fi generate diverse tipuri de imagini, inclusiv autocolante, felicitări și invitații. Aceeași aplicație permite și modificarea imaginilor generate astfel.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Apptopia: Threads a depășit X în Statele Unite CITEȘTE ȘI Apptopia: Threads a depășit X în Statele Unite

Cu ajutorul AI-ului, pot fi editate sau eliminate fundalurile, pot fi șterse persoane din fotografii și pot fi adăugate diverse elemente, precum cele de branding sau texte.

Alături de comenzile scrise, pentru crearea imaginilor există și o librărie destul de bogată de șabloane care pot fi folosite ca punct de plecare pentru diverse tipuri de creații, cum ar fi felicitări, imagini pentru rețelele sociale, pictograme, imagini de fundal, pagini de cărți de colorat și altele.

Aplicația Microsoft Designer este disponibilă gratuit pe Android și iOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
designer
aplicație
inteligență artificială
android
ios