Doi actori celebri vor fi vocile AI-ului creat de Meta

Doi actori celebri vor fi vocile AI-ului creat de Meta
Profit.ro
Profit.ro
scris ieri, 18:12

Meta, proprietarul Instagram, anunță că actorii Judi Dench și John Cena vor fi opțiuni vocale pentru chatbotul său cu inteligență artificială (AI), scrie BBC.

De asemenea, utilizatorii vor putea obține informații de la versiunile AI ale lui Awkwafina, Keegan Michael Key sau Kristen Bell.

Urmărește-ne și pe Google News
IT-ul - domeniul în care așteptările salariale ale angajaților au crescut cel mai mult în ultimul an. Cât este media salarială la nivel național CITEȘTE ȘI IT-ul - domeniul în care așteptările salariale ale angajaților au crescut cel mai mult în ultimul an. Cât este media salarială la nivel național
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Black Sea Oil &Gas, D&B David și Baias, Electrica Furnizare, eon, Premier Energy, Raiffeisen Bank, Transgaz
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum - Crizele sanitare și reziliența sistemului medical românesc - Ediția a XIV-a. Parteneri: Bristol Myers Squibb, Crisia Farm, UCB
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: ARB, BCR, BRD, Garanti BBVA
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank

Directorul general al gigantului tehnologic, Mark Zuckerberg, a făcut anunțurile în timpul conferinței anuale Connect a companiei.

În cadrul evenimentului, Zuckerberg a prezentat și primul prototip funcțional al ochelarilor de realitate augmentată (AR) Meta, denumit Orion, scrie News.ro.

Vorbind despre actualizările pentru Meta AI, Zuckerberg a spus: „Cred că vocea va fi un mod mult mai natural de a interacționa cu AI decât textul”.

Alte oferte noi pentru chatbot-ul de tip ChatGPT includ capacitatea acestuia de a recunoaște lucrurile fotografiate de utilizatori și de a le oferi informații despre acestea.

O funcție de editare a imaginilor va permite utilizatorilor să modifice fotografiile doar spunând AI-ului Meta ce schimbări doresc.

Compania a declarat că peste 400 de milioane de persoane utilizează în prezent Meta AI în fiecare lună, iar 185 de milioane dintre acestea revin la el în fiecare săptămână.

Prezentând ochelarii Orion, Zuckerberg a spus: „O mulțime de oameni au spus că aceasta este cea mai nebunească tehnologie pe care au văzut-o vreodată”.

Cererea de birouri din București a scăzut. Mai puține proiecte noi livrate pe piață CITEȘTE ȘI Cererea de birouri din București a scăzut. Mai puține proiecte noi livrate pe piață

Utilizatorii vor putea interacționa cu Orion prin urmărirea mâinii, vocii și interfeței bazate pe încheietura mâinii.

Meta a anunțat, de asemenea, o versiune entry-level a liniei sale Quest de căști de realitate mixtă, cu prețuri pentru noul Quest 3S începând de la 300 de dolari (225 lire sterline).

Unele dintre cele mai mari firme de tehnologie din lume au dezvoltat ochelari AR, dar nu au lansat încă dispozitive comerciale de succes pe piață.

În ultimii ani, Meta a investit miliarde de dolari în dezvoltarea AI, AR și a altor tehnologii metaverse.

Compania se așteaptă să cheltuiască până la 40 de miliarde de dolari pe noi proiecte în acest an, un nivel record.

Înainte de eveniment, acțiunile Meta au încheiat ziua de tranzacționare de miercuri la un nivel record de 568,31 de dolari.

Compania - care deține și platformele de social media Facebook și WhatsApp - a înregistrat o creștere a valorii sale bursiere de peste 60% de la începutul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
inteligență artificială