ChatGPT va fi integrat pe iPhone anul acesta

ChatGPT va fi integrat pe iPhone anul acesta
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 aug 2024

Apple a anunțat că ChatGPT va fi disponibil pe propriile dispozitive, în cadrul a ceea ce numește Apple Intelligence, până la finele acestui an.

Șeful Apple Tim Cook a reușit să facă puțin lumină în ceea ce privește momentul în care cele mai importante funcții ale suitei Apple Intelligence vor fi disponibile utilizatorilor.

Urmărește-ne și pe Google News

În cadrul cele mai recente conferințe cu investitorii, prilejuite de anunțarea ultimelor rezultate financiare, Cook a confirmat faptul că ChatGPT va fi integrat până la finalul acestui an.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Modelele iPhone 16 Pro ar putea veni cu baterii mai mari CITEȘTE ȘI Modelele iPhone 16 Pro ar putea veni cu baterii mai mari

Confirmarea ere necesară deoarece Apple Intelligence nu va fi disponibil odată cu noile iPhone-uri, iar multe dintre funcțiile de AI ale acestei suite vor fi implementare, treptat, în lunile și, poate, chiar anii care vor urma.

Cu acordul utilizatorilor, Siri va putea afișa direct răspunsurile generate de ChatGPT. Acordul este necesar deoarece datele personale vor ajunge la producătorul OpenAI.

Apple Intelligence va fi disponibil pe iPhone, iPad și Mac, dar nu va rula toate dispozitivele. Pe iPhone, de exemplu, acesta va funcționa doar pe iPhone 15 Pro și modelele care vor urma, în vreme ce în cazul Mac-urilor este necesar un sistem cu un procesor dezvoltat de Apple (M1 sau mai nou).

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
apple
chatgpt
iphone
ipad
mac
inteligență artificială