Căștile Galaxy Buds adoptă designul AirPods

Căștile Galaxy Buds adoptă designul AirPods
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 iul 2024

Samsung a prezentat o nouă generație a căștilor Galaxy Buds, care beneficiază de un nou design, inspirat de la căștile AirPods, create de Apple.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
18 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Designul Apple continuă să fie un puternic element de inspirație pentru Samsung, o arată noile căști Galaxy Buds, care au renunțat la propriul design din trecut pentru unul similar cu cel de la AirPods.

Astfel, căștile Samsung își pierd mare parte din personalitate, dar câștigă la capitolul confort, stând mai bine în urechile utilizatorilor, grație designul inspirat de la AirPods.

VIDEO La aproape 5 luni distanță, Samsung a prezentat, în sfârșit, detalii complete despre primul inel inteligent CITEȘTE ȘI VIDEO La aproape 5 luni distanță, Samsung a prezentat, în sfârșit, detalii complete despre primul inel inteligent

Nu doar designul este inspirat de la AirPods, ci și gesturile pentru funcțiile esențiale - play, pauză, next - sunt aceleași pe care le folosesc căștile Apple.

Versiunea Pro, care costă 250 de dolari, se diferențiază, totuși, printr-un led, menit să indice procesul de împerechere prin Bluetooth, dar care poate fi configurat să lumineze permanent.

Atât Buds Pro, cât Buds 3, versiunea standard, ce costă 180 de dolari, oferă ANC (pentru estomparea zgomotului exterior), însă, versiunea mai ieftină nu are sigiliu în acest scop.

Ambele modele vor fi disponibile din 24 iulie

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
căști
galaxy buds