Microsoft crește prețul abonamentelor Xbox Game Pass, inclusiv în România

Microsoft crește prețul abonamentelor Xbox Game Pass, inclusiv în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2024

Gigantul american Microsoft a anunțat o creștere a prețurilor abonamentelor Xbox Game Pass în țările în care poate fi cumpărat, inclusiv PC Game Pass în România, potrivit The Verge.

Astfel, jucătorii români de jocuri video pe calculator vor plăti cu 5 lei mai mult pe abonamentul lunar PC Game Pass, prețul acestuia ajungând la 40 lei, potrivit unui document oficial care arată schimbările de prețuri, arată StartUp Cafe.

Urmărește-ne și pe Google News
Restricții de circulație pe toate drumurile naționale din județele Buzău, Galați, Brăila și Vrancea CITEȘTE ȘI Restricții de circulație pe toate drumurile naționale din județele Buzău, Galați, Brăila și Vrancea
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În SUA, prețul Game Pass Ultimate, care include și acces la jocuri pe consolele Xbox și care încă nu este disponibil în România, crește de la 16,99 dolari la 19,99 dolari/lună.

Schimbarea va avea loc începând cu data de 12 septembrie 2024, conform sursei citate.

Creșterea prețului vine în contextul în care Microsoft va adăuga noul joc Call of Duty: Black Ops 6 și alte jocuri cunoscute în platformă mai târziu anul acesta.

Pe lângă aceste creșteri, divizia de gaming a Microsoft va oferi o nouă opțiune de abonament pentru utilizatorii noi, care nu va avea jocurile disponibile din prima zi de lansare și care va costa 14,99 dolari/lună.

Rămâne de văzut dacă va fi lansată opțiunea și în România, considerând că abonamentele Ultimate și, respectiv, cel pentru console nu sunt disponibile momentan.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
xbox game pass