Instagram lansează comentariile pentru Stories

Instagram lansează comentariile pentru Stories
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 sep 2024

Instagram încearcă să crească nivelul de interacțiune al conținutului postat de utilizatorii platformei, adăugând posibilitatea comentării la Stories.

Spre deosebire de postările obișnuite, cele în format Story nu permiteau, până acum, utilizatorilor să comenteze, ci doar să reacționeze cu diverse emoji-uri.

Urmărește-ne și pe Google News

Acum, însă, Instagram adaugă posibilitatea comentării și la Stories, ceea ce ar trebui să extindă experiența socială și în rândul postărilor efemere din cadrul platformei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Telegram, suspectată că a mințit pentru a scăpa de noile reglementări europene CITEȘTE ȘI Telegram, suspectată că a mințit pentru a scăpa de noile reglementări europene

Pe de altă parte, comentariile la Stories sunt opționale, autorul acestora având posibilitatea de a le dezactiva, dacă nu dorește ca ceilalți să-și exprime opiniile legate de propriile postări.

Formatul Stories este mai folosit pe Instagram decât cel tradițional, spune șeful platformei, Adam Mosseri, care susține și că din ce în ce mai mulți utilizatori folosesc funcția de comunicare directă pentru a partaja conținut cu un grup restrâns de oameni.

Comentariile la Stories fac parte dintr‐un efort mai larg al companiei menit să crească interacțiunea utilizatorilor, efort din care face parte, mai recent, și posibilitatea adăugării unor melodii la profilul personal.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram
comentarii
stories