Apple anunță lansarea internațională a căștii Vision Pro și prezintă visionOS 2

Apple anunță lansarea internațională a căștii Vision Pro și prezintă visionOS 2
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 iun 2024

Casca Vision Pro va primi anul acesta primul update important la nivelul sistemului de operare, iar până atunci va deveni deja disponibilă în afara Statelor Unite.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

VisionOS 2 va veni cu câteva funcții noi și îmbunătățiri, care vor viza aplicațiile preinstalate dar și modul în care se face navigarea în mediul virtual.

Dacă până acum așa-numitele fotografii spațiale reprezentau o categorie separată de imagini realizate cu iPhone, începând cu visionOS 2 fotografiile obișnuite vor putea fi transformate în fotografii spațiale.

Apple a prezentat iOS 18 CITEȘTE ȘI Apple a prezentat iOS 18

Diferența va fi făcută prin creșterea profunzimii imaginii (cu ajutorul AI-ului), care să inducă senzația a trei dimensiuni, în loc de două.

Fotografiile vor putea fi vizualizate împreună cu prietenii, prin SharePlay for Photos. În cadrul acestor sesiuni, prietenii vor fi prezenți alături de utilizator sub forma avatarurilor virtuale.

Noul sistem de operare va veni și cu gesturi de navigare noi. În funcție de mișcarea mâinii și a degetelor, utilizatorii vor putea accesa rapid meniul de aplicații și Control Center.

Începând cu 28 iunie, Apple va opera prima extindere internațională a disponibilității căștii Vision Pro, care va ajunge în China, Hong Kong, Japonia și Singapore. Apoi, din 12 iulie, aceasta va fi disponibilă în Germania, Franța, Australia, Marea Britanie și Canada.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision pro
visionos 2