Apple promite update-uri de securitate timp de cinci ani

Apple promite update-uri de securitate timp de cinci ani
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 iun 2024

Utilizatorii de iPhone vor beneficia de cel puțin cinci ani de update-uri de securitate, anunță Apple, confirmând ceea ce deja constituia o regulă nescrisă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Posesorii de iPhone erau obișnuiți să beneficieze timp de cinci ani de suport software, însă, până acum, Apple nu-și luase o obligație clară în aces sens.

Acum, pentru a se conforma noilor norme pentru securitatea produselor din Marea Britanie, Apple a promis răspicat că va oferi update-uri de securitate pentru iPhone timp de cel puțin cinci ani.

iOS 18 ar putea permite securizarea biometrică a aplicațiilor preinstalate CITEȘTE ȘI iOS 18 ar putea permite securizarea biometrică a aplicațiilor preinstalate

Apple lansează, uneori, update-uri de securitate și pentru unele dintre cele mai vechi iPhone-uri. În ianuarie, de exemplu, un astfel de update a fost lansat pentru iPhone 5S, care are aproape 10 ani.

Durata update-urilor software a fost vreme îndelungată unul din principalele atuuri ale iPhone-urilor în fața smartphone-urilor cu Android.

Recent, însă, Google și Samsung au promis șapte ani de update-uri de securitate, ceea ce mută avantajul în curtea celor doi parteneri.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
securitate