Infuzie de capital în platforma de livrări la domiciliu a eMAG

Infuzie de capital în platforma de livrări la domiciliu a eMAG
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 21 iun 2024

eMAG Retail, compania care operează platforma Freshful de livrări de produse alimentare la domiciliu, anunțată în premieră de Profit.ro, și-a majorat capitalul social cu 22,73 milioane lei, la 220,25 milioane lei, prin aport în numerar în sumă de 25 milioane de lei al Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare jucător local retailer online.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

În 2023, compania a realizat o cifră de afaceri de 258,55 milioane de lei, de la 121,3 milioane de lei în anul precedent. Pierderea companiei a urcat la 59,37 milioane de lei la 70,12 milioane de lei.

FOTO Un român va coordona la nivel global brandul Pull & Bear, cu venituri anuale de peste 2 miliarde euro. A semnat și exit-ul din Rusia CITEȘTE ȘI FOTO Un român va coordona la nivel global brandul Pull & Bear, cu venituri anuale de peste 2 miliarde euro. A semnat și exit-ul din Rusia

Anunțată în premieră de Profit.ro, platforma operată de eMag Retail livrează circa 18.000 de produse alimentare și bunuri FMCG de la parteneri și producători locali.

Dante International este controlată de MIH B2C Holdings BV (Olanda) și Iulian Stanciu, potrivit termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag retail
capital
majorare