Nou Aquapark pregătit la Băile Felix, o investiție de 38 milioane euro pe 10 hectare. "Va revoluționa turistic toată această zonă a României!"

Nou Aquapark pregătit la Băile Felix, o investiție de 38 milioane euro pe 10 hectare. "Va revoluționa turistic toată această zonă a României!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iun 2024

Un aquapark va fi construit pe o suprafață de 10 hectare, lângă Hotelul President din Băile Felix, pe câmpul dintre stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Proiectul, estimat la 38 de milioane de euro, promite să devină un punct de referință pentru turismul din regiune, arată Radio Cluj.

FOTO Un român va coordona la nivel global brandul Pull & Bear, cu venituri anuale de peste 2 miliarde euro. A semnat și exit-ul din Rusia CITEȘTE ȘI FOTO Un român va coordona la nivel global brandul Pull & Bear, cu venituri anuale de peste 2 miliarde euro. A semnat și exit-ul din Rusia

"Am ajuns la un număr record de 300.000 de turiști anual și nu vrem să ne oprim aici. În acest sens, am depus acest proiect spre finanțare prin Programul Operațional Regional, pe fonduri europene, dar ne bazăm și pe unele finanțări de la Guvern.

Având în vedere valoarea ridicată a investiției, acest aquapark va revoluționa din punct de vedere turistic, toată această zonă a României", a declarat primarul Cristian Laza.

viewscnt
Afla mai multe despre
baile felix
aquapark