FOTO Loteria Română suplimentează fondul de câștiguri

FOTO Loteria Română suplimentează fondul de câștiguri
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 iul 2024

Loteria Română suplimentează fondul de câștiguri al categoriei I.

 La tragerile loto de joi, 11 iulie, Loteria Română a acordat  peste 13.500 de câștiguri în valoare totală de peste  1.508.300 de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Digi pregătește o mare lovitură în Spania, care poate schimba piața. \ CITEȘTE ȘI Digi pregătește o mare lovitură în Spania, care poate schimba piața. "Movistar și Vodafone au început să tremure."
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

La  Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 14,14 milioane de lei (peste 2,84 milioane de euro). La Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 9,81 milioane de lei (peste 1,97 milioane de euro).  

La Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 7,57 milioane de lei (peste 1,52 milioane de euro), iar la categoria a III-a este în joc un report de peste 89.100 de lei (peste 17.900 de euro).

FOTO Hotel din zona Bran aderă la un brand internațional. Un singur hotel din România mai este afiliat la acest brand CITEȘTE ȘI FOTO Hotel din zona Bran aderă la un brand internațional. Un singur hotel din România mai este afiliat la acest brand

La Loto 5/40, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 539.800 de lei (peste 108.500 de euro. La Super Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 97.900 de lei (peste 19.600 de euro).

FOTO Loteria Română suplimentează fondul de câștiguri

viewscnt
Afla mai multe despre
loto
castig