Berkshire Hathaway a vândut acțiuni Bank of America în valoare de aproximativ 1,48 miliarde de dolari

Berkshire Hathaway a vândut acțiuni Bank of America în valoare de aproximativ 1,48 miliarde de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iul 2024

Berkshire Hathaway a vândut aproximativ 33,9 milioane de acțiuni ale Bank of America, pentru aproximativ 1,48 miliarde de dolari, în mai multe tranzacții săptămâna aceasta, potrivit unei declarații depuse al autoritatea de reglementare a pieței financiare, transmite Reuters, preluată de News.ro.

După vânzare, Berkshire mai deține aproximativ 999 de milioane de acțiuni BofA.

Urmărește-ne și pe Google News
Nippon Steel l-a angajat pe Mike Pompeo să o consilieze în legătură cu acordul de preluare a US Steel CITEȘTE ȘI Nippon Steel l-a angajat pe Mike Pompeo să o consilieze în legătură cu acordul de preluare a US Steel

Berkshire este unul dintre cei mai mari acționari ai băncii din Charlotte, Carolina de Nord. De asemenea, investește în alte câteva bănci, inclusiv Wells Fargo & Co și JPMorgan Chase.

Conglomeratul, deținut de miliardarul Warren Buffett, a început să investească în Bank of America în 2011, cumpărând acțiuni preferențiale de 5 miliarde de dolari plus certificate pentru a cumpăra 700 de milioane de acțiuni ordinare, într-un moment în care mulți investitori erau îngrijorați de nevoile de capital ale băncii.

viewscnt
Afla mai multe despre
berkshire hathaway
bank of america
warren buffett