Medsana va începe în acest an construcția unui spital în care va investi 15 milioane de euro

Medsana va începe în acest an construcția unui spital în care va investi 15 milioane de euro
scris 12 iul 2017

Rețeaua privată de centre medicale Medsana, deținută de grupul grec Athens Medical Center(AMC), va demara în acest an construcția unui spital, în zona de nord a Bucureștiului, în care va investi 15 milioane de euro și care ar putea fi finalizat în doi ani și jumătate, a declarat miercuri directorul general al Medsana, Vassilis Chaniotis, care a mai spus că grupul va investi anul acesta încă 2,5 milioane de euro pentru deschiderea a două noi centre în Capitală.

“Anul acesta demarăm o investiție greendfield pentru un spital. (...) O să investim, o să cumpărăm un teren. O să dureze cam doi ani și jumătate, dar va fi cel mai modern spital privat din România. Investiția va fi de 15 milioane de euro și o să ne axăm foarte mult pe chirurgie robotică, unde suntem foarte specializați”, a afirmat directorul general al Medsana.

Urmărește-ne și pe Google News

Medsana se află pe piața românească de peste 20 de ani în România și deține patru clinici, trei în București și una în Ploiești. Centrul medical Medsana Cotroceni a fost prima clinică deschisă în 1996 de grupul grec în România, scrie News.ro.

Chaniotis a mai spus că anul acesta compania mai are în plan să mai deschidă un al cincilea centru în București pentru care va investi 2 milioane de euro, din care 1,7 milioane de euro pentru aparatura necesară, care va fi achiziționată de la General Electric.

Medicover achiziționează rețeaua medicală Iowemed din Constanța CITEȘTE ȘI Medicover achiziționează rețeaua medicală Iowemed din Constanța

Pe lângă cele două investiții, directorul general al Medsana a mai spus că mai are în plan deschiderea unui al șaselea centru tot în București, dar care va fi mai mic și pentru care se vor investi 500.000 de euro.

Medsana are 115 angajați și încă 250 de medici colaboratori.

În ceea ce privește cifra de afaceri Medsana, Chaniotis a mai zis că în 2016 aceasta a ajuns la 4,6 milioane de euro, iar în 2017 se așteaptă să obțină 5,2 milioane de euro.

Piață românească a serviciilor medicale private înregistrează o creștere accelerată de câțiva ani, în condițiile în care rețele precum Regina Maria, MedLife, Medicover sau Sanador beneficiază de tendința pacienților cu venituri medii sau mari de a evita spitalele de stat din România, marcate de corupție, servicii de calitate slabă și proastă administrare.

viewscnt
Afla mai multe despre
medsana
spital