Grupul Farmexim | Help Net | El Pharma, parte a concernului german PHOENIX group, a înregistrat o creștere cu 21% a cifrei totale de afaceri față de anul precendent

Grupul Farmexim | Help Net | El Pharma, parte a concernului german PHOENIX group, a înregistrat o creștere cu 21% a cifrei totale de afaceri față de anul precendent
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2024

Grupul de companii Farmexim | Help Net | EL Pharma, parte a concernului german PHOENIX group, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri totală de 1,29 miliarde de euro, cu 21% mai mult decât în 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Toate cele trei companii - Farmexim (distribuție de medicamente), Help Net (retail farmaceutic), EL Pharma (servicii integrate de sănătate) – au avut creșteri consistente.

Ropharma – creșteri ale afacerilor și profitului net la T1 CITEȘTE ȘI Ropharma – creșteri ale afacerilor și profitului net la T1

Farmexim S.A. este primul importator și distribuitor de produse farmaceutice înființat în 1990 în România, asigurând acoperire națională prin centrul logistic central de la Balotești și punctele de lucru din principalele orașe ale țării.

Înființată în 1998, compania Help Net Farma S.A. operează unul dintre cele mai mari lanțuri de farmacii din România. Farmaciile Help Net se află în top 3 lanțuri farmaceutice, cu peste 420 de unități deschise la nivel național și aproximativ 2500 de angajați care oferă servicii de calitate înaltă pentru pacienți.

Începând din 2018, Farmexim și Help Net fac parte din PHOENIX group. Distribuția de produse farmaceutice, cu o acoperire geografică unică în întreaga Europă, reprezintă activitatea principală a companiei. În 29 de țări, PHOENIX group operează 214 de puncte de lucru care oferă servicii de wholesale și pre-wholesale, furnizând medicamente și produse de sănătate către farmacii, medici și instituții medicale. PHOENIX operează, de asemenea, peste 3.200 de farmacii proprii în 17 țări europene sub brandurile BENU, APOTEK 1, Rowlands Pharmacy, Help Net și Lloyds.

El Pharma S.R.L. este cea mai nouă entitate a PHOENIX group în România, înființată în 2021, cu scopul de a dezvolta noua direcție de servicii pentru companii din domeniul farmaceutic.

viewscnt
Afla mai multe despre
farmexim
help net