VIDEO Profit.ro & Prima News TV: Adio inflație? De ce se ieftinesc energia și motorina

VIDEO Profit.ro & Prima News TV: Adio inflație? De ce se ieftinesc energia și motorina
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iun 2024

De Paște, România a avut cel mai mic consum de energie din istoria modernă, sub 300 MW. Acest aspect s-a datorat aportului prosumatorilor și a consumului nostru industrial mic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

După aproape un an, prețul motorinei a scăzut sub cel al benzinei, iar în facturile aferente lunii aprilie, la unii furnizori, prețul gazelor naturale a scăzut sub cel plafonat.

FOTO România a primit, la Episcopia Bihor, un nou tren Coradia Stream, la câteva ore după ce i-a fost livrat primul. \ CITEȘTE ȘI FOTO România a primit, la Episcopia Bihor, un nou tren Coradia Stream, la câteva ore după ce i-a fost livrat primul. "Sunt moderne și arătoase, dar cam zgârcite cu spațiul la clasa a II-a!"

Gazele s-au ieftinit după ce a fost modificată ordonanța de plafonare și compensare, în timp ce prețul motorinei a scăzut deoarece cererea este mai mică în sezonul cald.

Shell și Exxon Mobil se pregătesc să încheie un acord pentru a vinde zăcămintele de gaze deținute în comun în Marea Nordului. Se alătură astfel marilor companii de petrol și gaze, printre care Chevron, care părăsesc regiunea CITEȘTE ȘI Shell și Exxon Mobil se pregătesc să încheie un acord pentru a vinde zăcămintele de gaze deținute în comun în Marea Nordului. Se alătură astfel marilor companii de petrol și gaze, printre care Chevron, care părăsesc regiunea

Jurnalistul Profit.ro Adrian Moșoianu explică la Prima News TV. dacă avem de-a face cu un trend sau este doar o simplă întâmplare.

VEZI VIDEO AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
energie
inflatie