VIDEO OMV Petrom prezintă ceremonia de tăiere a oțelului în Karimun

VIDEO OMV Petrom prezintă ceremonia de tăiere a oțelului în Karimun
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2024

Compania italiană Saipem, contractată de OMV Petrom, operatorul Neptun Deep, a început fabricarea de componente pentru instalațiile de producție Neptun Deep, pe un șantier al său din Karimun (Indonezia).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

OMV Petrom prezintă ceremonia de tăiere a oțelului în Karimun.

FOTO Rebranding pentru benzinăriile OMV din România și alte 6 țări CITEȘTE ȘI FOTO Rebranding pentru benzinăriile OMV din România și alte 6 țări

Este practic lansarea construcției platformei de producție a gazelor.

LEGE Scutire de impozit extinsă pentru proprietarii care renovează fațadele clădirilor monument istoric CITEȘTE ȘI LEGE Scutire de impozit extinsă pentru proprietarii care renovează fațadele clădirilor monument istoric

Compania a anunțat miercuri că proiectul Neptun Deep progresează conform planului, începerea forajelor fiind estimată pentru 2025, iar startul producției – pentru 2027, cu încadrare în bugetul total de până la 4 miliarde euro.

În plus, OMV Petrom caută în mod activ un partener pentru dezvoltarea perimetrului offshore de hidrocarburi Han Asparuh din sectorul bulgăresc al Mării Negre, după ce a preluat participația majoritară a gigantului francez TotalEnergies. Han Asparuh este practic ″lipit″ ca amplasament de perimetrul Neptun Deep din România al OMV Petrom și Romgaz.

viewscnt
Afla mai multe despre
neptun deep omv petrom romgaz
neptun deep acord de mediu
gaze naturale offshore marea neagră