Wizz Air și Ryan Air au anulat zboruri, din cauza grevei de pe Aeroportul Charleroi

Wizz Air și Ryan Air au anulat zboruri, din cauza grevei de pe Aeroportul Charleroi
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2024

Patru zboruri operate de companiile Wizz Air și Ryan Air au fost anulate pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, din cauza grevei de 24 de ore anunțată pe Aeroportul Charleroi din Bruxelles, potrivit reprezentanților Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Astfel, Wizz Air a anulat cursa cu decolare la ora 06:15 de pe Otopeni și pe cea cu aterizare la ora 12:15 în București. Ryanair a anulat zborul cu sosire la 10:25 pe Otopeni și cel care urma să plece la ora 10:50 din Capitală.

Urmărește-ne și pe Google News
A fost deschis un nou pod peste Dâmbovița CITEȘTE ȘI A fost deschis un nou pod peste Dâmbovița
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Ministerul Afacerilor Externe a informat cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Belgiei că joi, pe aeroportul Charleroi, va avea loc o grevă de 24 de ore, scrie Agerpres.

"Pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024, conducerea aeroportului Charleroi a anunțat o grevă de 24 de ore, ce va afecta operațiunile pe acest aeroport. În acest context, capacitatea operațională a aeroportului va fi redusă, iar unele zboruri vor fi anulate. Greva vizează majoritatea funcțiilor operaționale ale aeroportului (bagaje, check-in, realimentarea aeronavelor)", se precizează într-un comunicat al MAE, transmis miercuri AGERPRES.

Cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu un caracter de urgență au la dispoziție telefonul de permanență al Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)497428663, mai menționează sursa citată. 

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
ryan air
charleroi