VIDEO Haos pe Aeroportul Manchester din cauza unei pene de curent

VIDEO Haos pe Aeroportul Manchester din cauza unei pene de curent
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2024

Zborurile de pe Aeroportul Manchester, din nord-vestul Angliei, au fost puternic afectate de o întrerupere de curent electric, informează Sky News. Problema a afectat nu doar aeroportul, ci și mai multe clădiri din zonă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Întreruperea a fost remediată, însă impactul asupra serviciilor aeroportuare va persista pe parcursul întregii zile. Pasagerii aflați deja în aeroport se confruntă cu întârzieri semnificative și există posibilitatea anulării unor zboruri.

FOTO Start după 1 an pentru o nouă autostradă, care va asigura o altă legătură între Moldova și Transilvania CITEȘTE ȘI FOTO Start după 1 an pentru o nouă autostradă, care va asigura o altă legătură între Moldova și Transilvania

Pasagerii care au bilete pentru zboruri programate mai târziu în această zi sunt îndemnați să verifice situația la compania aeriană înainte de a se deplasa la aeroport, arată Agerpres

Afectate de pana de curent sunt terminalele 1 și 2, în primul rând, în timp ce terminalul 3 rămâne operațional, dar poate înregistra întârzieri. 

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI ȘI AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
manchester
aeroport
pana