VIDEO ANUNȚ Bucureștiul pregătește deschiderea unui nou bulevard, cu arbori plantați chiar în decembrie. "Dar, din păcate, lucrarea se va gâtui. Nci măcar atâta lucru nu se obosesc să facă, în stilul caracteristic!"

VIDEO ANUNȚ Bucureștiul pregătește deschiderea unui nou bulevard, cu arbori plantați chiar în decembrie. "Dar, din păcate, lucrarea se va gâtui. Nci măcar atâta lucru nu se obosesc să facă, în stilul caracteristic!"
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2024

Lucrările la Drumul valea Largă din sectorul 6 al capitalei vor fi finalizate în luna septembrie, iar în octombie totul va fi pus la punct, inclusiv mobilier stradal și arbori. Dacă va fi cald în octombrie, vor fi planți arborii în noiembrie sau în decembrie, transmite primarul de sector, Ciprian Ciucu.

"Dar, din păcate, lucrarea nu va fi complet finalizată, se va gâtui, cel puțin pe un sens, în capătul dinspre Bulevardul Timișoara, din cauza Primăriei București. Este nevoie să deviem niște conducte Termoenergetica, noi punem banii, facem proiectul și lucrarea, tot, dar ei trebuie se semneze. Și nici măcar atâta lucru nu se obosesc să facă, în stilul caracteristic. Se va gâtui, până Primarul General va semna și apoi cât va mai dura lucrarea...", , adaugă însă acesta.

Urmărește-ne și pe Google News
O magistrală de metrou din București va fi modernizată CITEȘTE ȘI O magistrală de metrou din București va fi modernizată
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În iulie era anunțat că o porțiune de drum de 1,5 km, între Prelungirea Ghencea și Bd.Timișoara, va fi deschisă în capitală în august-septembrie, fiind prezentată drept cel mai nou drum expres din capitală.

 "Drumul Valea Largă, de la uliță la drum expres. L-am luat de la Primăria Generală pentru a civiliza zona și a dezvolta infrastructura din Sectorul6. Cei 1,5 km, între Prelungirea Ghencea și Bd.Timișoara, vor prelua din presiunea traficului din ce în ce mai dificil. În august-septembrie, îl punem pe harta Capitalei.", era atunci mesajul Primăriei sector 6. 

VIDEO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
bucuresti
bulevard
sectorul 6