Tesla nu va lansa o variantă nouă a vehiculului Model Y anul acesta

Tesla nu va lansa o variantă nouă a vehiculului Model Y anul acesta
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2024

Tesla nu va lansa o variantă nouă a vehiculului Model Y anul acesta, potrivit directorului general Elon Musk, într-o postare pe platforma de socializare X, transmite Reuters.

”Nu va apărea niciun ”refresh” al Model Y anul acesta”, a spus Musk, adăugând că Tesla își îmbunătățește continuu mașinile, ”deci chiar și o mașină care este cu 6 luni mai nouă va fi puțin mai bună”, scrie News.ro

Urmărește-ne și pe Google News
Elvețienii au votat pentru un sistem de electricitate bazat pe energie regenerabilă CITEȘTE ȘI Elvețienii au votat pentru un sistem de electricitate bazat pe energie regenerabilă
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Tesla a întârziat să-și reîmprospăteze modelele vechi, deoarece ratele ridicate ale dobânzilor au diminuat apetitul consumatorilor pentru produsele mari, în timp ce rivalii din China, cea mai mare piață auto din lume, lansează modele mai ieftine.

Livrările globale de vehicule ale producătorului auto au scăzut în primul trimestru pentru prima dată în aproape patru ani.

Anul trecut, Reuters a relatat că Tesla pregătește o reorganizare a producției vehiculelor Model Y, cu scopul de a începe producția în 2024.

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
model y