TAROM suspendă zborurile către Beirut

TAROM suspendă zborurile către Beirut
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2024

Compania TAROM suspendă zborurile către Beirut de miercuri și joi, în contextul agravării tensiunilor din Orientul Mijlociu și în urma alertei emise de Ministerul Afacerilor Externe (MAE) de a evita orice călătorie în această regiune. Pasagerii sunt sfătuiți să contacteze compania pentru a reprograma călătoria sau a solicita rambursarea prețului biletului.

”Pe fondul agravării tensiunilor din Orientul Mijlociu și în urma alertei de călătorie emise de către Ministerul Afacerilor Externe, care informează asupra riscurilor de securitate pentru deplasările în Republica Libaneză și recomandă evitarea oricărei călătorii, compania TAROM informează că suspendă zborurile către/dinspre Beirut în zilele de 31 iulie și 1 august 2024. TAROM recomandă tuturor pasagerilor afectați de aceste anulări să contacteze compania pentru reprogramarea călătoriei la o dată ulterioară, fără niciun cost suplimentar”, arată compania într-un comunicat de presă.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Aviz pentru un nou drum expres în România CITEȘTE ȘI FOTO Aviz pentru un nou drum expres în România
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

De asemenea, pasagerii au opțiunea de a solicita rambursarea contravalorii biletului de avion, scrie News.ro.

”Compania urmărește evoluția situației și informările autorităților, pentru siguranța pasagerilor săi, și va informa cu privire la statususul curselor programate pentru zilele următoare. Recomandăm pasagerilor să urmărească comunicările oficiale ale companiei și să ia contact cu echipa TAROM pentru asistență”, adaugă sursa citată.

Pentru reprogramare sau rambursare, în cazul în care biletele au fost achiziționate de pe site-ul TAROM sau prin intermediul unei agenții TAROM, pasagerii sunt rugați să contacteze centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau oricare dintre adresele de email: contact@tarom.ro, rezervari@tarom.ro.

Modificările se pot face nu mai tȃrziu de un an de la data emiterii biletului.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a reamintit marți că, în contextul evoluțiilor recente ale situației de securitate și riscului crescut de escaladare, este în vigoare un avertisment de călătorie pentru Liban, nivel 8/9-EVITAȚI ORICE CĂLĂTORIE, pentru întreg teritoriul acestui stat. Instituția a transmis recomandarea fermă pentru evitarea oricărei călătorii, din cauza situației de securitate care riscă să se deterioreze de o manieră impredictibilă, afectând disponibilitatea zborurilor comerciale și a rutelor de deplasare.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
beirut