Germania închide una dintre cele mai aglomerate rute feroviare ale țării timp de cinci luni

Germania închide una dintre cele mai aglomerate rute feroviare ale țării timp de cinci luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2024

Una dintre cele mai aglomerate căi ferate din Germania va fi închisă timp de cinci luni, în timp ce țara lucrează la repararea rețelei sale, cunoscută ca fiind predispusă la perturbări, relatează Euronews.com, preluat de G4Media.

Germania a închis calea ferată de 70 de kilometri care face legătura între Frankfurt și Mannheim. Calea ferată va rămâne închisă până la 14 decembrie, în timp ce operatorul feroviar de stat, Deutsche Bahn, modifică infrastructura și revizuiește liniile și stațiile.

Urmărește-ne și pe Google News
IGPR: Șoferilor depistați pozitiv la Drugtest nu li se întocmește dosar penal până vine răspunsul de la Medicina Legală CITEȘTE ȘI IGPR: Șoferilor depistați pozitiv la Drugtest nu li se întocmește dosar penal până vine răspunsul de la Medicina Legală
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Mai mult de 300 de trenuri pe zi circulă pe această rută. O parte a rutei – principala rută nord-sud care face legătura cu Elveția – are adesea probleme cu întârzierile.

Autobuzele vor înlocui toate trenurile regionale pe durata închiderii, în timp ce călătoriile pe distanțe lungi vor fi disponibile pe rute mai lente.

Planul de 1,3 miliarde de euro face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează modernizarea a 40 de rute feroviare până în 2030. Deutsche Bahn dorește să îmbunătățească fiabilitatea unei rețele care a fost criticată recent în timp ce Germania găzduia Campionatul European de Fotbal.

viewscnt
Afla mai multe despre
trenuri germania
calea ferată germania
anulări trenuri germania
întârzieri trenuri germania