TAROM lansează oferte speciale de Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române

TAROM lansează oferte speciale de Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 iul 2024

Compania aeriană națională TAROM lansează o ofertă specială de Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene Române pentru zboruri pe rute interne la prețuri ce pornesc de la 111 euro pentru călătorii dus-întors cu bagaj de cală.

"Astfel, în cinstea istoriei aviației române, la 111 ani de când s-au desfășurat primele manifestări dedicate aviației în România, pentru toți cei care iubesc zborul, doresc să revadă locuri dragi ori pur și simplu doresc să efectueze o deplasare în interes personal sau de serviciu, dăm startul unei oferte la tariful promoțional de la 111 euro pentru călătorii dus-întors cu bagaj de cală inclus către destinațiile interne: Oradea, Baia Mare, Satu-Mare, Suceava", transmite compania.

Urmărește-ne și pe Google News
INEDIT Serviciu de taxi aerian pentru a evita aglomerația din Cluj-Napoca. Cât costă să te duci cu elicopterul la Electric Castle CITEȘTE ȘI INEDIT Serviciu de taxi aerian pentru a evita aglomerația din Cluj-Napoca. Cât costă să te duci cu elicopterul la Electric Castle

Biletele de avion se achiziționează la prețul special doar în data de 20 iulie 2024, iar perioada de călătorie este cuprinsă între 1 noiembrie 2024 - 30 noiembrie 2024 (data ultimului retur).

Tariful promoțional de la 111 euro este valabil pentru: bilete de avion achiziționate către/dinspre București pentru destinațiile interne Oradea, Baia Mare, Satu-Mare, Suceava și include o călătorie dus-întors (cu toate taxele incluse), un bagaj de cală, un bagaj de mână de 8 kg și check-in gratuit.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
oferte