FOTO Chinezii de la MG lansează în Europa noul HS. Au fost anunțate prețurile pentru România

FOTO Chinezii de la MG lansează în Europa noul HS. Au fost anunțate prețurile pentru România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 12 iul 2024

SUV-ul MG HS, unul dintre cele mai populare automobile ale mărcii pe piețele din Europa, a primit o nouă generație, dezvăluită de companie în cursul festivalului Goodwood. Mașina a primit un design nou și motorizări termice și hibrid, cu încărcare la priză.

Marca britanică MG, cumpărată de grupul chinez SAIC, a lansat în Europa a doua generație a SUV-ului HS, care se anunță încă de la debut un competitor puternic pe segmentul SUV-urilor compacte, în pofida majorării taxelor vamale.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO Continuă defrișările masive de pe Valea Oltului, care au blocat traficul CITEȘTE ȘI VIDEO Continuă defrișările masive de pe Valea Oltului, care au blocat traficul
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Importatorul mărcii MG în România a anunțat deja și prețurile pentru piața locală, cea mai accesibilă versiune având un preț de pornire de 25.600 euro, cu TVA inclus și cu o reducere de lansare în valoare de 500 de euro. Asta înseamnă că prețul crește față de generația anterioară cu peste 2.000 de euro.

Designul are linii de SUV coupe și amintește de Ford Kuga și de Hyundai Tucson, fiind evidentă dorința producătorului de a oferi o caroserie populară, cu linii și proporții populare în acest moment pe piața europeană.

Motorizările anunțate de MG sunt bazate toate pe propulsorul 1.5 T-GDI, care poate fi comandat cu cutie manuală în 6 trepte sau cu cutie automată DCT. Fiecare dintre acestea are versiunile Excite și Exclusive, cu dotările standard corespunzătoare. Cel mai scump MG HS ajunge, cu prețul de lansare, la 29.100 euro.

Opinii: Dacia continuă să dezamăgească la testele de siguranță și cu noul Duster CITEȘTE ȘI Opinii: Dacia continuă să dezamăgească la testele de siguranță și cu noul Duster

 Performanțele motorului sunt 170 CP putere maximă și 275 Nm cuplu maxim, respectiv 190 km/h viteză maximă la cutia manuală și 195 km/h pentru cutia automată. Dimensiunile noului SUV sunt tipice pentru clasa compactă, cu 4,63 metri lungime și 1,89 metri lățime, pe un ampatament de 2,75 metri, care asigură un portbagaj de 507 litri.

Mașina vine echipată cu jante și anvelope de 19 inchi, Bridgestone, iar printre echipamentele de asistență se numără cruise control adaptiv, asistență la ambuteiaje, control inteligent la faza lungă, monitorizare șofer și multe altele. La interior, cockpitul virtual dispune de un ecran multimedia de 12,3 inchi, cu conectare Android Auto și Apple CarPlay, diverși senzori de parcare, cameră HD pentru spate și cameră 360, hayon cu deschidere de la distanță, scaune electrice și altele.

FOTO Chinezii de la MG lansează în Europa noul HS. Au fost anunțate prețurile pentru România

FOTO Chinezii de la MG lansează în Europa noul HS. Au fost anunțate prețurile pentru România
viewscnt
Afla mai multe despre
mg hs
noul mg
preturi mg hs