FOTO Ce se mai fură pe drumurile naționale: containere de gunoi și stâlpi pentru camere de supraveghere

FOTO Ce se mai fură pe drumurile naționale: containere de gunoi și stâlpi pentru camere de supraveghere
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2024

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara, care gestionează drumurile naționale și autostrăzile din județele  Arad, Timișoara, Caraș Severin, Hunedoara și parțial Alba acuză furturile de pe drumurile naționale.

”Se fură containerele de gunoi amplasate în parcările de pe drumurile naționale din județul Arad!

Urmărește-ne și pe Google News
Un fermier a convins români plecați din țară să revină acasă pentru salarii de 15.000 de lei CITEȘTE ȘI Un fermier a convins români plecați din țară să revină acasă pentru salarii de 15.000 de lei
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Pe mai multe drumuri naționale intens circulate din județul Arad au fost amplasate, de la începutul anului, 16 tomberoane de dimensiuni mai mari. Până astăzi, au ”rezistat” 10 dintre containere, 6 fiind… furate”, au precizat drumarii pe pagina de Facebook.

Ei spun că s-au făcut sesizări la poliție, iar recomandarea lor a fost ”securizarea containerelor cu lanț”, lucru pe care drumarii din  Arad l-au făcut, scrie G4Media.ro.

”O nouă tentativă de furt a fost împiedicată, lanțul fiind doar parțial tăiat. Acest tomberon a rezistat”, se mai arată în postare.

FOTO Ce se mai fură pe drumurile naționale: containere de gunoi și stâlpi pentru camere de supraveghere

Urmează aici amplasarea de camere video în 22 dintre parcările de pe raza de administrare a DRDP Timișoara.

”Am pregătit unele parcări pentru a se monta camerele pe stâlp. Și, surpriză… Un stâlp deja a fost furat”, se încheie postarea celor de la DRDP Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumuri
gunoi