DECIZIE Un punct nou de trecere cu bacul între Giurgiu și Ruse

DECIZIE Un punct nou de trecere cu bacul între Giurgiu și Ruse
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 20:38

Guvernul a aprobat o hotărâre privind deschiderea punctului internațional de trecere a frontierei de stat Giurgiu (România)-Ruse (Republica Bulgaria) II, în regim de bac.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

VEZI AICI ȘI Se închide tronsonul bulgăresc al Podului Ruse-Giurgiu pentru reparații

Aceasta intervine după ce Bulgaria a decis că în luna iulie vor începe lucrări de consolidare la podul care leagă cele două țări, iar traficul se va desfășura pe o singura bandă timp de doi ani.

ANUNȚ Gigant saudit intră în compania creată de Renault-Geely, care include și active din România CITEȘTE ȘI ANUNȚ Gigant saudit intră în compania creată de Renault-Geely, care include și active din România

Prin acest act normativ, se aprobă deschiderea punctului internațional de trecere a frontierei de stat Giurgiu (România) - Ruse (Republica Bulgaria) II. Acesta va funcționa în regim de bac, pentru pasageri și pentru transportul de vehicule cu motor cu masă totală de până la 40 tone, cu program de funcționare permanent.

Punctul de trecere a frontierei de stat va fi dat în folosință după îndeplinirea de către administratorul imobilului a tuturor obligațiilor prevăzute de lege pentru desfășurarea activității specifice în punct, respectiv după realizarea infrastructurii și a utilităților necesare în vederea desfășurării în bune condiții a controlului de frontieră, în conformitate cu normele și standardele în vigoare, precum și după asigurarea personalului necesar de către toate autoritățile prevăzute la art. 12 din OUG nr. 105/2001 privind frontiera de stat a României.

viewscnt
Afla mai multe despre
romania
ruse
giurgiu
bacul