FOTO STB s-a săturat de blocaje pe linia tramvaiului 41 și anunță că dă în judecată

FOTO STB s-a săturat de blocaje pe linia tramvaiului 41 și anunță că dă în judecată
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 19:00

O avarie la rețeaua electrică provocată de un constructor a blocat, și vineri dimineață, timp de peste 2 ore, circulația tramvaielor pe relația Nord-Vest a Capitalei. Au fost afectate tramvaiele liniilor 41 și 25 (în intervalul 08:20 - 10:40).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

VEZI AICI ȘI Peste 18 ore în tren. Explicațiile CFR Călători

Societatea de Transport București STB transmite acum că se va îndrepta în instanță împotriva persoanelor fizice sau juridice care au provocat avaria în rețeaua electrică și au blocat, timp de mai multe ore, circulația tramvaielor pe relația Nord-Vest a Bucureștiului.

Wizz Air, mesaj către clienți după zboruri întârziate sau chiar anulate. Ce se întâmplă cu banii deja plătiți CITEȘTE ȘI Wizz Air, mesaj către clienți după zboruri întârziate sau chiar anulate. Ce se întâmplă cu banii deja plătiți

“Le vom cere despăgubiri atât pentru lucrările de reparație a rețelei, dar mai ales pentru costurile suplimentare generate de blocaj. Au fost scoase autobuze în traseu, a fost întreruptă circulația tramvaielor și, cel mai important, au avut de suferit peste 30.000 de călători!

În numele acestora vom face toate demersurile necesare pentru a descuraja, pe viitor, astfel de accidente!

TAROM lansează ofertă pentru noi destinații internaționale începând de la 199 euro pentru călătorii dus-întors CITEȘTE ȘI TAROM lansează ofertă pentru noi destinații internaționale începând de la 199 euro pentru călătorii dus-întors

Este inadmisibil și de neacceptat ca responsabilii unor astfel de incidente să scape fără sancțiuni”, a declarat Daniel Istrate, directorul general al STB SA.

FOTO STB s-a săturat de blocaje pe linia tramvaiului 41 și anunță că dă în judecată

 
viewscnt
Afla mai multe despre
stb
tramvai