BYD înființează un parteneriat european cu divizia de leasing auto a Societe Generale

BYD înființează un parteneriat european cu divizia de leasing auto a Societe Generale
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 09:51

Ayvens, divizia de leasing auto a grupului francez Societe Generale, și BYD, producătorul chinez de vehicule electrice (EV), au anunțat marți un parteneriat pentru piața europeană, transmite agenția Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Într-un comunicat comun, companiile au informat că au semnat un memorandum de înțelegere în urma căruia gama de vehicule electrice a BYD va fi utilizată de clienții corporativi internaționali și locali ai Ayvens din Europa, scrie Agerpres.

Aeroportul Otopeni suplimentează aparatele de aer condiționat după ce a fost amendat CITEȘTE ȘI Aeroportul Otopeni suplimentează aparatele de aer condiționat după ce a fost amendat

Parteneriatul vine într-un moment în care Comisia Europeană a impus tarife provizorii la vehiculele electrice fabricate în China și chiar înainte ca Executivul comunitar să publice detaliile investigației asupra producătorilor auto chinezi.

Ayvens a fost creată anul trecut, când ALD Automotive, o subsidiară deținută majoritar de grupul bancar francez Societe Generale, a achiziționat compania de mobilitate și gestionare a flotelor LeasePlan.

viewscnt
Afla mai multe despre
byd
societe generale