BMW, plină de probleme - trebuie să recheme urgent alte peste 720.000 mașini

BMW, plină de probleme - trebuie să recheme urgent alte peste 720.000 mașini
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 aug 2024

BMW recheamă în service alte peste 720.000 de mașini, în SUA, din cauza unor posibile probleme cu sistemul electric.

Modelele X1 și X5, precum și unele sedanuri din Seria 5 sunt afectate.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Dongfeng a lansat în Europa modelul electric Nammi Box, concurent direct pentru Dacia Spring și Citroen e-C3, la un preț dublu față de China CITEȘTE ȘI FOTO Dongfeng a lansat în Europa modelul electric Nammi Box, concurent direct pentru Dacia Spring și Citroen e-C3, la un preț dublu față de China
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Recent, peste o 100.000 de autoturisme BMW au fost de asemenea rechemate, din cauza unor probleme la sistemul de pornire a motorului, care se poate supraîncălzi.

Autoritățile de reglementare a siguranței auto din SUA (NHTSA) spuneau atunci că rechemarea în service se referă la 105.558 de autoturisme, între care modele precum X5, X7, seria 3 și seria 7.

Campanie agresivă a MG: cumperi o mașină, primești două! CITEȘTE ȘI Campanie agresivă a MG: cumperi o mașină, primești două!

”În cazul în care demarorul eșuează, încercările repetate de a porni vehiculul pot cauza supraîncălzirea demarorului din cauza unei suprasarcini electrice”, precizează NHTSA.

NHTSA precizează că reprezentanțele BMW vor actualiza gratuit software-ul pentru a rezolva problema, iar proprietarii mașinilor rechemate în service vor primi notificări începând de la mijlocului lunii septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
motor