Ministrul Economiei schimbă consiliile de administrație ale companiilor de stat. Numirile se fac pe 4 ani

Ministrul Economiei schimbă consiliile de administrație ale companiilor de stat. Numirile se fac pe 4 ani

Radu Oprea schimba consiliile de administratie la companiile de stat

Ionuţ Tudorică
Ionuţ Tudorică
scris astăzi, 12:08

Compania Cupru Min are un nou consiliu de administrație, numit pe 4 ani. Același proces se desfășoară pentru companiile din subordinea ministrului Economiei, Radu Oprea (PSD).

Cupru Min are un nou consiliu de administrație numit de Ministerul Economiei pentru un mandat de 4 ani. 
Cei 5 noi membri sunt:  Bogdan Ștefan Chițescu, Adrian Ovidiu Duicu, Iulia Fabian-Mărincean, Marcel Radu și Radu Claudiu Roșca. Ei i-au înlocuit pe Lucian Ioan Rus, Ștefan David, Dorel Tomuș, Cristian Bandol și Alexandru Cordoș.

ULTIMA ORĂ DECIZIE Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Eliminare a pragului de rulaj anual de 50 milioane euro CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ DECIZIE Toate companiile de petrol, gaze și carburanți să plătească din 2025 impozit de 0,5% din cifra de afaceri. Eliminare a pragului de rulaj anual de 50 milioane euro
Urmărește-ne și pe Google News

Bogdan Chițescu este Director General adjunct la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Adrian Duicu este Director la Direcția de Resurse Minerale Neenergetice din Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Iulia Fabian-Mărincean este consilier județean Alba. Marcel Radu este director de cabinet în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului. Radu Roșca este președinte și director al Fondului de Investiții Transilvania; fost director financiar și membru al CA Cupru Min.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Anunțurile și termenele de depunere:

ANUNȚ DE RECRUTARE PENTRU POZIȚIA DE MEMBRU ÎN CONSILIUL DE ADMINISTRAȚIE AL SOCIETATII IOR SA – termen depunere 22.11.2024

viewscnt
Afla mai multe despre
cupru min
ministerul economiei
consiliu de administratie