ANAF București vrea să angajeze inspectori, șoferi și electricieni

ANAF București vrea să angajeze inspectori, șoferi și electricieni

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:53

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București va organiza un concursuri pentru angajarea a 163 de inspectori și consilieri juridici, plus 46 de șoferi, tâmplari sau electricieni, conform unui anunț al instituției.

Pentru posturile de electricieni, tâmplari, șoferi sau îngrijitori, cei interesați trebuie să depună dosarele de înscriere până în 6 noiembrie 2024. Problele scrise și practice vor avea loc pe 14 noiembrie, scrie Hotnews.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Burger King intră în premieră într-un nou oraș din România CITEȘTE ȘI FOTO Burger King intră în premieră într-un nou oraș din România
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În ceea ce privește cele inspectori, consilieri juridici, probele scrie sunt în 26, 27 și 28 noiembrie la sediul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice București situat în București, Str. Prof. Dr. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2.

Dosarele de concurs se depun tot acolo de luni până joi între orele 08.30 – 16.30 și vineri 08.30- 14.00 până în data de 13 noiembrie.

De asemenea, se mai poate face asta prin intermediul unui serviciu de curierat sau se poate transmite în format electronic la adresa de e-mail: Date.MunBucuresti.MB@anaf.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
angajari