Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ada Popescu și Robert Antonescu, managing partners la Business Teorema

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Ada Popescu și Robert Antonescu, managing partners la Business Teorema
scris 6 feb 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Articole de presă citite în ultima perioadă de Ada Popescu și Robert Antonescu, managing partners la Business Teorema.

''17 Smart Business Ideas for 2017'' - link (businessnewsdaily.com)

Urmărește-ne și pe Google News

(Consultanță, sănătate, tehnologie. 2017 se anunță un an bun pentru oamenii care înțeleg nevoile celorlalți, neadresate până în prezent. Dacă îți verifici cu atenție facturile la energie și ești bun să tai costuri, ai putea începe o carieră în green consulting, oferind sfaturi de sustenabilitate. Tot în ideea reducerii amprentei de carbon, poți să îți lași mașina acasă, din moment ce tot mai multe activități pot fi prestate remote (consultanță în social media, ghostwriting, freelance writing, marketing multicultural sau chiar consultanță în crowdfunding)

''Visual Storytelling Lessons to Engage Your Audience'' - link (inc.com)

(Viitorul conținutului online este video. Știm asta de câțiva ani, dar în ultima vreme marile branduri au dus această previziune în zona de certitudine. Ne-am obișnuit ca totul să fie interactiv, antrenant, să aibă poveste, iar asta s-a propagat în piață - o știm din proprie experiență, pentru că mulți dintre clienții Business Teorema ne cer să le recomandăm producători buni pe video storytelling)

''4 Startups Revolutionizing the EdTech World'' - link (entrepreneur.com)

(În contextul în care generația centennials este prima care nu își concepe viața fără tehnologie, sistemul de educație trebuie să se adapteze. Din ce in ce mai multe start-up-uri caută soluții pentru a face procesul de învățare atractiv, prin inițiative care ar putea fi, de altfel, finanțate și prin programe europene. Studypool introduce conceptul ce microtutoring - lecții de scurtă durată pe subiecte extrem de concrete, în timp ce Peergrade propune o modalitate de evaluare a lucrărilor studenților de către alți studenți, pe baza unor criterii prestabilite, înainte ca profesorul sa acorde o notă finală)

''Fitbit acquires the Vector smartwatch startup, as the wearable giant continues its roll-up'' - link (techcrunch.com)

(Site-urile internaționale de tehnologie au reflectat pe larg o poveste de succes 100% românească, respectiv preluarea Vector Smartwatch de către Fitbit. Începută în 2014, povestea start-up-ului românesc de succes a ajuns la maturitate, echipa companiei urmând sa fie integrată in cadrul gigantului Fitbit – în prezent cel mai mare producător de dispozitive mobile)

Business Teorema este o companie fondată de patru tineri antreprenori români, care oferă servicii de consultanță pentru accesarea de fonduri prin programe europene și guvernamentale. Compania se poziționează ca un partener al clientului în identificarea celor mai potrivite surse de finanțare disponibile la nivel național și european, pentru dezvoltarea unor idei de afaceri viabile și competitive. Cu o experiență de peste 10 ani în accesare de fonduri europene, management de proiect și comunicare, echipa Business Teorema se implică în dezvoltarea proiectelor de la etapa de pre-scoring până raportarea finală.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor