Firma de avocatură Berechet Rusu Hiriț își extinde echipa și demarează programul de recrutare pentru avocați stagiari și definitivi

Firma de avocatură Berechet Rusu Hiriț își extinde echipa și demarează programul de recrutare pentru avocați stagiari și definitivi

Madalina Berechet, Partener Berechet Rusu Hiriț

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris marţi, 12:26

Firma de avocatură Berechet Rusu Hiriț (BRH), specializată în consilierea și reprezentarea antreprenorilor și a companiilor locale și internaționale, lansează campania de recrutare pentru avocați stagiari și definitivi, pentru a răspunde creșterii volumului de proiecte. Prin acest program, Berechet Rusu Hiriț (BRH) deschide două poziții de avocat stagiar pentru litigii și consultanță, precum și o poziție de avocat definitiv cu o experineță în avocatura de litigii de 3 – 5 ani.

Programul de recrutare este parte a strategiei de dezvoltare a firmei, cu accent pe consolidarea echipei și a expertizei în Litigii și Energie, două sectoare esențiale pentru clienții companiei.

Urmărește-ne și pe Google News

Mădălina Berechet, Partener Berechet Rusu Hiriț declară: „Căutăm avocați bine pregătiți, pasionați de domeniul juridic și motivați să își pună în practică cunoștințele acumulate. În echipa noastră apreciem o învățare riguroasă și o aprofundare a principiilor juridice, elemente esențiale pentru a oferi servicii juridice de calitate. Berechet Rusu Hiriț oferă un mediu de lucru dinamic, provocator și competitiv, unde avocații au oportunitatea să-și dezvolte cariera într-un cadru profesional, ce valorizează integritatea, excelența și etica profesională. Suntem dedicați proiectelor de anvergură, iar pentru aceasta, căutăm colegi care împărtășesc aceleași valori și își doresc să contribuie la succesul clienților noștri.”

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Campania de recrutare se desfășoară în perioada septembrie-decembrie 2024, iar candidații interesați pot trimite CV-ul la adresa de e-mail office@brhlaw.ro.

Compania de avocatură Berechet Rusu Hiriț se distinge pe piața avocaturii de afaceri din România prin cunoștințele, competențele și mixul de experiență a celor trei parteneri. Mădălina Berechet și Valentin Hiriț coordonează practica de litigii a firmei, iar Anca Rusu coordonează practica de consultanță. Cu o abordare orientată către client,  echipa are o vastă experiență în domenii cheie precum corporate/M&A, energie, real estate, mediu, proprietate intelectuală și protecția datelor.

Pentru mai multe detalii despre firma de avocatură Berechet Rusu Hiriț, puteti accesa paginile www.brhlaw.ro sau Linkedin www.linkedin.com/company/brhlaw.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
berechet rusu hiriț
avocati