Boloș vede o eventuală rectificare bugetară în toamnă

Boloș vede o eventuală rectificare bugetară în toamnă
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 14:05

O eventuală rectificare bugetară va fi efectuată de către Guvern în toamnă, în luna septembrie sau octombrie, a declarat ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș, care a precizat că până atunci se va analiza unde este nevoie de fonduri suplimentare și unde sunt fonduri care nu au fost utilizate. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”În general rectificarea o facem prin septembrie, octombrie, de obicei, și atunci vedem cum se așează buegtul în execuția sa”, a afirmat Boloș, întrebat dacă și când va realiza Guvernul o rectificare bugetară.

PREMIERĂ Contabilii se unesc pentru un marș în capitală împotriva e-TVA. Ministrul Boloș pregătește în paralel o discuție cu CECCAR, dar numai pentru a schimba eventual termenele CITEȘTE ȘI PREMIERĂ Contabilii se unesc pentru un marș în capitală împotriva e-TVA. Ministrul Boloș pregătește în paralel o discuție cu CECCAR, dar numai pentru a schimba eventual termenele

Boloșț a ținut să sublnieză că sumele alocate de la buget pentru investiții au atins 47 miliarde lei la sfârșitul lunii mai, iar această sumă va crește considerabil în luna iunie.

viewscnt
Afla mai multe despre
rectificare
buget
boloș
toamnă