VIDEO Boloș, atenționat de Ciolacu în ședința de Guvern privind e-TVA: Orice proiect trebuie discutat mai întâi cu cei vizați!

VIDEO Boloș, atenționat de Ciolacu în ședința de Guvern privind e-TVA: Orice proiect trebuie discutat mai întâi cu cei vizați!
Profit.ro
Profit.ro
scris vineri, 10:11

Premierul Ciolacu a ținut, la începutul ședinței de Guvern, să îi atragă atenția ministrului Boloș că modificările privitoare la e-Factura, e-Transport și e-TVA trebuiau mai întâi discutate cu mediul de afaceri, cu cei vizați de acestea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”Vreau să fiu bine înțeles: digitalizarea sistemelor statului NU înseamnă mai multă birocrație și mai multe probleme administrative pentru mediu de afaceri. Dimpotrivă, digitalizarea trebuie să fie un ajutor pentru economie! Digitalizare înseamnă simplificare pentru firme și combaterea evaziunii fiscale pentru stat! De aceea, domnule ministru Boloș, orice proiect trebuie discutat mai întâi cu cei vizați”, a spus Ciolacu. 

DECIZIE Guvernul îngheață, în ultima clipă, punctul de amendă, astfel încât amenzile de circulație să nu crească odată cu salariul minim CITEȘTE ȘI DECIZIE Guvernul îngheață, în ultima clipă, punctul de amendă, astfel încât amenzile de circulație să nu crească odată cu salariul minim

Înțeleg că v-ați consultat cu experții contabili și cu mediul de afaceri și veniți astăzi cu o serie de modificări care țin cont de realitate. Vă rog ca, după ședința de guvern, să mergeți să explicați în detaliu cum ați corectat acest act normativ”, i-a mai cerut premierul ministrului Finanțelor.  

VIDEO Ciolacu invită liderii partidelor la consultări pentru data alegerilor: Aceasta este abordarea corectă și nu schimbarea unui ministru! CITEȘTE ȘI VIDEO Ciolacu invită liderii partidelor la consultări pentru data alegerilor: Aceasta este abordarea corectă și nu schimbarea unui ministru!

Guvernul urmează să modifice ordonanța adoptată săptămâna referitoare la procedura e-TVA.

Conform documentului, se stabilește un termen mai lung pentru transmiterea decontului precompletat până la 5 inclusiv a lunii următoare termenului legal de depunere a decontului de TVA care este de 25 inclusiv a lunii următoare celei în care se încheie perioada fiscală respectivă.

viewscnt
Afla mai multe despre
e-tva
ciolacu
boloș