Afacerile și profitul Farmacia Tei explodează după intrarea în acționariat a fraților Pavăl, proprietarii Dedeman

Afacerile și profitul Farmacia Tei explodează după intrarea în acționariat a fraților Pavăl, proprietarii Dedeman
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Rețeaua Farmacia Tei a avut în 2023 afaceri de 1,1 miliarde lei, de la 949,3 milioane lei în 2022, și un profit net de 53,4 milioane lei , de la 41,8 milioane lei în anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Numărul de angajați a urcat la 668, de la 611 persoane.

Pavăl Holding, grupul fraților Pavăl, fondatorii Dedeman, au cumpărat în 2022  30% din rețeaua Farmacia Tei și magazinele cu articole pentru copii Bebe Tei, parte a grupului Tei.

Cele două afaceri, controlate de Roxana Maftei și Irina Cuibotaru, aveau atunci afaceri cumulate de peste 1 miliarde lei.

Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail, fiind premiat în 2018 la Gala Profit.ro.

ULTIMA ORĂ Gigantul Apple - discuții cu autoritățile române, inclusiv pentru un Centru de cercetare - dezvoltare, după modelul celor din Marea Britanie, Germania, Israel și Franța CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Gigantul Apple - discuții cu autoritățile române, inclusiv pentru un Centru de cercetare - dezvoltare, după modelul celor din Marea Britanie, Germania, Israel și Franța

„Investiția fraților Pavăl în Grupul Tei ne va ajuta să putem oferi serviciile noastre unui număr mult mai mare de clienți din România. Dincolo de capacitatea financiară de care dispune, Pavăl Holding va contribui cu experiența sa în dezvoltarea unei rețele de magazine fizice, precum și expertiza în materie de gestiune financiară performantă. Prin acest parteneriat Grupul Tei iși propune să treacă la urmatoarea etapă din evoluția sa beneficiind cât mai mult de know-how-ul, capacitatea de scalare, dar și de soliditatea financiară pe care Pavăl Holding le aduce“, spunea Roxana Maftei.

Bebe Tei și Farmacia Tei sunt două afaceri de familie, parte a unui lanț de distribuție pentru produsele farmaceutice cu peste 26 de ani de experiență. Brandul Bebe Tei a fost înființat în 2011, în cadrul Farmaciei Tei, plecând de la ideea comercializării produselor pentru bebeluși.

În prezent, magazinele Bebe Tei comercializează peste 25.000 de produse, iar portofoliul Farmaciei Tei conține peste 35.000 de produse.

viewscnt
Afla mai multe despre
fratii paval
dedeman
farmacia tei