Ciolacu: Ministrul Boloș nu mi-a prezentat încă planul de măsuri concrete pentru reducerea deficitului. Va fi prezentat întâi în coaliție, apoi Comisiei Europene.

Ciolacu: Ministrul Boloș nu mi-a prezentat încă planul de măsuri concrete pentru reducerea deficitului. Va fi prezentat întâi în coaliție, apoi Comisiei Europene.
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2024

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă, la Cornu, că ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, nu i-a prezentat încă planul de măsuri pentru reducerea deficitului bugetar, document care va fi prezentat mai întâi în coaliția de guvernare, iar apoi va fi discutat și cu Comisia Eoropeană.

"Eu nu l-am văzut, îl știți dumneavoastră? Mie domnul Boloș nu mi l-a prezentat. Domnul Boloș mi-a prezentat principiile, principii pe care le-am discutat și la Comisie, dar măsuri concrete... Eu nu le-am văzut și am stabilit că întâi le prezentăm în coaliție și pe urmă va pleca cu ele", a afirmat Ciolacu, răspunzând unei întrebări adresată de presă, potrivit Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News

Șeful Guvernului a efectuat, sâmbătă, o vizită la Școala Gimnazială "Profesor Cristea Stănescu" din comuna Cornu pentru a vedea stadiul pregătirii acesteia pentru noul an școlar. 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
viewscnt
Afla mai multe despre
marcel ciolacu
buget
deficit
masuri fiscale
marcel bolos