HARTĂ ANM anunță schimbarea bruscă a vremii. Zonele care vor fi lovite de ploi torențiale

HARTĂ ANM anunță schimbarea bruscă a vremii. Zonele care vor fi lovite de ploi torențiale
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:42

ANM anunță ploi și intensificări ale vântului de vineri seară până sâmbătă seară în sudul și sud-estul țării și a emis o atenționare cod galben de vânt pentru, sâmbătă, în Moldova, estul și nord-estul Munteniei și Dobrogea.

Conform meteorologilor, în intervalul 11 octombrie, ora 21 – 12 octombrie, ora 21, vor fi ploi moderate cantitativ, intensificări ale vântului în sudul și sud-estul țării unde vor fi averse și pe arii restrânse descărcări electrice, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Alocațiile pentru copii cresc de la 1 ianuarie. La ce nivel ar putea ajunge CITEȘTE ȘI Alocațiile pentru copii cresc de la 1 ianuarie. La ce nivel ar putea ajunge
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Cantitățile de apă vor fi de 10...15 l/mp și izolat vor depăși 25 l/mp. Vântul va avea intensificări în regiunile estice și pe alocuri în cele sud-vestice, cu viteze în general de 40...50 km/h”, precizează ANM.

O atenționare meteorologică cod galben a fost emisă pentru sâmbătă, înntre orele 6.00 - 21.00, când sunt prognozate intensificări ale vântului în Moldova, estul și nord-estul Munteniei, Dobrogea

”Pe parcursul zilei de sâmbătă (12 octombrie), în Moldova, estul și nord-estul Munteniei precum și în Dobrogea, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 50...55 km/h”, potrivit ANM.

HARTĂ ANM anunță schimbarea bruscă a vremii. Zonele care vor fi lovite de ploi torențiale

PROGNOZĂ SPECIALĂ PENTRU INTERVALUL 11.10.2024 ORA 21:00 - 12.10.2024 ORA 21:00  - BUCUREȘTI

Cerul va fi noros și vor fi perioade cu averse și posibil descărcări electrice.

Îndeosebi prin acumulare, până la sfârșitul intervalului, cantitățile de apă vor fi de 10...15 l/mp și posibil 20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 13...14 grade, iar maxima zilei de sâmbătă (12 octombrie), în scădere semnificativă față de ziua anterioară, va fi de 18...19 grade.

viewscnt
Afla mai multe despre
anm
ploi