FOTO Mii de dosare de daune după furtuna de săptămâna trecută. CEO-ul Asirom s-a dus pe teren

FOTO Mii de dosare de daune după furtuna de săptămâna trecută. CEO-ul Asirom s-a dus pe teren
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 iun 2024

Ca urmare a furtunii de săptămâna trecută, companiile de asigurare membre ale UNSAR au primit, până în acest moment, aproape 4.000 de notificări de daune, a informat uniunea asigurătorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

VEZI AICI ȘI FOTO Străzi întregi din București, inundate în doar câteva minute

Cele aproape 4.000 de notificări de daună au fost formulate în baza asigurărilor de locuințe, a celor dedicate bunurilor și sediilor companiilor, cât și în baza polițelor auto CASCO.

Una dintre cele mai bogate familii din Marea Britanie și India, condamnată în Elveția pentru exploatarea angajaților. Camere în subsol, pașapoarte confiscate. Reacție virulentă a familiei CITEȘTE ȘI Una dintre cele mai bogate familii din Marea Britanie și India, condamnată în Elveția pentru exploatarea angajaților. Camere în subsol, pașapoarte confiscate. Reacție virulentă a familiei

Jumătate dintre aceste avizări au fost făcute, pentru acoperirea prejudiciilor, în baza asigurărilor de locuințe și a celor dedicate companiilor, cealaltă jumătate fiind pentru asigurările CASCO.

Pe scurt, indiferent că vorbim despre bunurile personale, locuințele, autoturismele sau afacerile noastre – acestea pot fi protejate prin intermediul unei polițe de asigurare, care ne poate ajuta să trecem mult mai ușor peste astfel de incidente.

Nicușor Dan: Nu sunt vehicule ale STB dotate cu aer condiționat funcțional care să fie oprit. Unele nu au din fabricație, montajul a eșuat CITEȘTE ȘI Nicușor Dan: Nu sunt vehicule ale STB dotate cu aer condiționat funcțional care să fie oprit. Unele nu au din fabricație, montajul a eșuat

“Cu siguranță, evenimentele din ultima perioadă ne-au demonstrat încă o dată cât de expuși suntem riscurilor. Din fericire, avem și soluții la îndemână. Trebuie doar să ne informăm din surse avizate sau de la distribuitorul nostru de asigurări preferat și să luăm cea mai bună decizie pentru a ne proteja bunurile cele mai de preț. Este important să fim pregătiți și protejați financiar de o asigurare”, a declarat Alexandru Ciuncan, Președinte & Director General al UNSAR.

Cea mai mare despăgubire plătită de o companie membră UNSAR în baza unei asigurări facultative de locuință pentru acoperirea pagubelor generate de o furtună produsă anul trecut a depășit 400.000 lei.

FOTO Mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România privind programul imediat CITEȘTE ȘI FOTO Mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România privind programul imediat

Suma este de 4 ori mai mare față de valorile din anii trecuți. Mai mult, este prima daună achitată de acest nivel pentru riscul de furtună din ultimii 5 ani – severitatea în creștere a acestui fenomen fiind mai mult decât evidentă.

Totodată, este pentru prima oară când riscul de furtună ajunge pe locul 3 în topul riscurilor care au generat cele mai mari pagube locuințelor, după riscurile de incendiu și explozie.

“Furtunile din ultimele zile au afectat mai multe zone ale țării. O asigurare de locuință ne protejează financiar de consecințele acestor fenomene naturale, dar și de multe alte situații nefericite”, a declarat Alexandru Ciuncan, Președinte & Director General al UNSAR.

DECIZIE Cetățenii SUA nu vor mai avea nevoie nici de viză de lungă ședere în România. Scutiri și pentru canadieni și japonezi. Între timp, românii așteaptă să intre fără vize în SUA în 2025, așa cum a promis Ciolacu CITEȘTE ȘI DECIZIE Cetățenii SUA nu vor mai avea nevoie nici de viză de lungă ședere în România. Scutiri și pentru canadieni și japonezi. Între timp, românii așteaptă să intre fără vize în SUA în 2025, așa cum a promis Ciolacu

"Un weekend plin în Mehedinți, o furtună cu grindină puternică, care acum 3 zile a afectat sute de clienți Asirom. Ținând cont de dimensiune, împreună cu colegi din sediul central am plecat să întărim echipele care erau deja la fața locului. Am ales să mă alătur și eu colegilor mei și să dau o mână de ajutor pentru a rapidiza intregul proces", spune și CEO-ul Asirom, Mădălin Roșu.

FOTO Mii de dosare de daune după furtuna de săptămâna trecută. CEO-ul Asirom s-a dus pe teren

viewscnt
Afla mai multe despre
furtuna
asigurari