Nicușor Dan spune că de când e primar a rupt 6 sacouri în cotul drept: De la semnat, probabil

Nicușor Dan spune că de când e primar a rupt 6 sacouri în cotul drept: De la semnat, probabil

Primarul general: Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 10:18

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat că de când este edil a rupt șase sacouri în cotul drept și a apreciat că acest lucru se întâmplă din cauza modului în care își trage cotul pe masă, când semnează documente.

"Trebuie să vă spun că de când sunt primar am rupt șase sacouri în cotul drept. De la semnat, probabil", a răspuns el, râzând.

Urmărește-ne și pe Google News
Pasager clandestin la mare înălțime: Un șoarece rătăcitor a provocat aterizarea unui avion la Copenhaga CITEȘTE ȘI Pasager clandestin la mare înălțime: Un șoarece rătăcitor a provocat aterizarea unui avion la Copenhaga
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Întrebat care este suma cea mai mare pe care a cheltuit-o pe un obiect vestimentar, Nicușor Dan a estimat că a fost vorba despre aproximativ 100 de euro, dar a menționat că pentru costume suma a fost mai mare. În ce privește cel mai vechi obiect vestimentar la care ține, el a precizat că este vorba despre o bluză cu dungi verzi, pe care a cumpărat-o când a fost la o conferință în Japonia, scrie Agerpres.

"Mi se întâmplă foarte rar să îmi cumpăr eu ceva de îmbrăcat. Odată - cred că sunt 20 de ani de atunci - am văzut o cămașă pe un manechin și am intrat în magazin special ca să mi-o cumpăr", a spus el.

Întrebat ce iubește cel mai mult la București, Nicușor Dan a replicat: oamenii, zonele istorice, parcurile, dar și dinamismul orașului.

VIDEO Ministrul Mediului cere Romsilva - Nu mai vindeți scump lemnul către producătorii de mobilă! CITEȘTE ȘI VIDEO Ministrul Mediului cere Romsilva - Nu mai vindeți scump lemnul către producătorii de mobilă!

"E o legătură, cred, pentru multă lume care a venit aici la facultate, cum am venit și eu. Când vii la facultate, e prima dată când pleci de acasă și, cumva, te identifici cu locul în care ai experiențe noi, te cunoști pe tine mai bine. Și asta s-a întâmplat și la mine. Îmi plac oamenii, îmi place că e un oraș dinamic. Îmi plac mai multe zone istorice, îmi plac parcurile. Da, îmi place orașul", a spus edilul general la Digi FM.

Pe de altă parte, Nicușor Dan a menționat că nu îi plac "multe dintre instituțiile locale și naționale" care acționează în București și faptul că "mișcarea civică nu este mai puternică".

"În general, colaborarea instituțiilor e departe de a fi fericită", a spus el.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
sacouri