OMD Mamaia: Ultimele analize confirmă că apa din Mamaia îndeplinește toate criteriile de siguranță și sănătate

OMD Mamaia: Ultimele analize confirmă că apa din Mamaia îndeplinește toate criteriile de siguranță și sănătate
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2024

Ultimele analize, efectuate în conformitate cu standardele naționale și europene, au confirmat că apa din Mamaia îndeplinește toate criteriile de siguranță și sănătate, se arată într-un comunicat al OMD Mamaia Constanța, potrivit Agerpres.

"Testele de calitate a apei sunt realizate regulat de către DSP și alte autorități sanitare competente. Ultimele analize, efectuate în conformitate cu standardele naționale și europene, au confirmat că apa din Mamaia îndeplinește toate criteriile de siguranță și sănătate. Parametrii măsurați, inclusiv nivelurile de E. coli, sunt în limitele legale și nu prezintă niciun risc pentru sănătatea publică", se precizează în document.

Urmărește-ne și pe Google News

Potrivit sursei citate, directorul executiv al DSP Constanța, Cristina Schipor, a anunțat că analiza apei pentru îmbăiere de la Năvodari până la Vama Veche este în parametri, urmând ca probele în zona Vadu și Corbu să fie repetate.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța este dedicată promovării turismului și dezvoltării durabile a zonei Mamaia Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
omd mamaia
analize apa